Det handlar om att säga stopp och respektera sig själv och andra!

Till våra barn och ungdomar lär vi ut en anpassad typ av Wing Chun som är lämplig för deras ålder och för de situationer som för dem kan förekomma. Syftet är naturligtvis att de ska lära sig Wing Chun, men framförallt handlar det om utveckling av självkänsla, trygghet och ”jag är stark” i en positiv rikning. Nedan ges en lättare beskrivning av våra pass och kontakta oss gärna om ni har frågor. Bra att veta att det väldigt tidigt blir fullt i klassen då många barn tränar flera terminer och har då förtur.

Barnträning 8-10 år

Genom att blanda olika typer av träningsupplägg som bl.a. består av roliga lekar, allvarliga övningar, våga säja stopp, för att sedan sitta i ring och prata om konflikter, dumbommar och rätten att inte låta någon vara elak mot en, lär vi ut självförsvar och allas rätt att säja stopp. Det som era barn kommer att lära sig här ger era barn en fysisk och mental styrka som verkar livet ut.


Ungdomsträning 11-15 år


Träningsupplägget för denna grupp är väldigt likt gruppen 8-10 år men med ökad ålder kommer en mognare träningsform. Här blir övningarna mer komplexa med fartfyllda lekar, sparring och självförsvarsövningar blandas med lugnare fokus och teknikövningar. Vi lär oss hur vi ska göra för att få god balans och hur vi blir starka och får kraft genom att koordinera våra kroppsdelar.